2022 op feestelijke wijze afgesloten

Vrijdag 30 en zaterdag 31 december vond de afsluiting van het kalenderjaar plaats voor zowel de jeugd als de volwassenen. Vrijdag was het met een oliebollenbingo aan de jeugd om het clubhuis nog eenmaal op zijn kop te zetten, zaterdag werden er twee oudejaarswedstrijden afgewerkt en daarna was er een afsluitende borrel in het clubhuis. Geweldig om zo het jaar met zijn allen af te kunnen sluiten.

Oliebollenbingo

Vrijdagmiddag 30 december werd door menigeen de regen getrotseerd richting Nieuw Zuid. Aangekomen in het clubhuis vlogen de oliebollen nog net niet door de tent heen, al scheelde dat niet veel. De oliebollenbingo voor de kids stond op het programma en dat was voor velen een goede reden om lekker los te gaan. Mede gevoed door de zoete limonade, de oliebollen en de poedersuiker bleek dit feestje, in een afgeladen clubhuis, voor velen de krenten uit de pap. Onder de bezielende leiding van Paul en Leendert (wat doen die gasten het toch altijd leuk he) werden er vele rondjes bingo gespeeld en dat ging er fanatiek gaan toe want er waren leuke prijzen te winnen, van Quick Boys bidons en lunchtrommels tot aan vuurwerkpakketten (cat.1).
Een valse bingo betekende natuurlijk een liedje zingen, al snel was er een valse bingo en u raad het al: ‘Waaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr het groene veld ons wacht’ werd ingezet en het dak ging er direct af. Ouders stonden aan de bar met een drankje naar hun kroost te kijken en zagen dat het een geslaagde middag was waarin uiteindelijk niemand zonder prijs naar huis ging. 
Hulde ook aan het bakteam die de vele kinderen (en ouders) voorzagen van heerlijke vers gebakken oliebollen uit eigen keuken.

Kijk hier de foto’s nog even terug genomen door een van de clubfotografen Floris Ruwaard.

Oudejaarswedstrijd en oudejaarsborrel

Zaterdag was het aan de volwassenen om het jaar af te sluiten met een oudejaarswedstrijd en een oudejaarsborrel. De twee wedstrijden die afgewerkt werden stonden achteraf gezien niet vol van de techniek en tactiek die verwacht en beloofd was. Het bleek in deze maar weer dat de beste stuurlui toch beter aan wal kunnen blijven staan en het betere voetbalwerk aan hun talenten over kunnen laten. Ondanks dat er bij de wedstrijd tussen de begeleiding bovenbouw – begeleiding onderbouw een hele reeks (oud) selectie voetballers aan trad, werd het geen “tikkie takka” en moest de scheidrechter van dienst zelfs nog vlak voor tijd ingrijpen en een penalty toekennen. Die penalty mocht hij uiteindelijk zelf nemen, de eerste poging werd gemist maar de vervangend scheidsrechter had goed gezien dat er te vroeg werd ingelopen en zo mocht ‘de pingel’ overnieuw en dit keer miste Andre Waardenburg niet en bepaalde de einduitslag op 4-4.

Klik op de foto voor het album van de wedstrijd bovenbouw – onderbouw.

Op veld 3 speelde zich een heel ander schouwspel af, vrouwen 1 tegen de begeleiding van de vrouwen/meiden afdeling. Op voorhand zou je zeggen dat dit een makkie zou moeten zijn voor de vrouwen 1, een ingespeeld team tegen veelal iets te zware bierdrinkende trainers. Niets bleek minder waar en het werd de vrouwen knap lastig gemaakt. Daarom eindigde deze wedstrijd ook in een terecht gelijkspel (3-3).

Klik op de foto voor het album van de wedstrijd vrouwen 1 – begeleiding vrouwen/meiden.

Hierna werd door menig Quick Boyzers het jaar afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje. Er werd teruggekeken op het afgelopen (voetbal)jaar maar zeker ook vooruit gekeken naar wat er allemaal nog zou kunnen komen. Menig trainer hoorde je hardop dromen over een kampioenschap, anderen kregen het zweet al op hun voorhoofd als ze spraken over het zware programma wat ze nog te wachten stond. Maar goed niemand heeft een glazenbol en uiteindelijk werden de vele gedachten weggespoeld met wat goud- gele gerstenat.

Dit leverde uiteindelijk een mooi bedrag op voor Kika, want een deel van de omzet werd gedoneerd aan dit goede doel.

Voor nu wensen we iedereen een goede jaarwisseling en hopen we elkaar snel weer te mogen treffen in het nieuwe jaar!