2200,- euro voor Duchenne Spierdystrofie

Afgelopen zaterdag vond het rad van avontuur plaats voor het onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie. Quick Boys Tifosi en Rick Baars hadden vooraf vele mooie prijzen verzameld en nu was het aan hen om de loten aan de man te brengen.
Dat lukte zeer goed, de loten vonden al voor de wedstrijd gretig aftrek bij het toegestroomde publiek. Door wat extra ingekomen prijzen konden er zelfs 3 in plaats van 2 rondes gedraaid worden wat weer extra inkomsten betekende voor het onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie.

De supporters werden eerst al door ons vlaggenschip gefêteerd op een 7-2 overwinning, na de wedstrijd was het ” Winnen, winnen, prijzen winnen!”. In een vol clubhuis werden de drie ronden op het rad met groot enthousiasme gevolgd. Mooie prijzen vlogen eruit en dit alles resulteerde in een schitterende  opbrengst van 2200,- euro.
Rick en Quick Boys Tifosi willen iedereen bedanken die hebben bijgedragen aan deze opbrengst: Het bestuur voor het bieden van de mogelijkheid tot deze loterij, de loten kopers, de verkopers, Kees de Droebel, de mannen van de terreincommissie 😉 en uiteraard de sponsors van de prachtige prijzen.

Mochten jullie alsnog een bijdrage willen leveren dan kan dat via deze link.