31 december: Oudejaarswedstrijd & Oudejaarsborrel

De meesten van ons zullen de gourmetlucht nog met zich meedragen, kunnen geen kerststol meer zien en zijn het bewijsmateriaal van deze dagen aan het wegwerken richting glasbak. Dat was ook Kerst 2023. Wel hebben we de jaarwisseling nog in het verschiet, met traditiegetrouw een oudejaarswedstrijd op het programma. Natuurlijk is ook het clubhuis rondom die wedstrijd geopend om het jaar gezellig met elkaar af te sluiten.

Op zaterdag 31 december om 10:30 zullen er zelfs twee oudejaarswedstrijden worden afgetrapt op Nieuw Zuid. In een wedstrijd van 2 maal 30 minuten speelt een team van trainers/begeleiders van de bovenbouw tegen die van de onderbouw. Verder treedt ook dit jaar onze Vrouwen 1 aan tegen een team van trainers/begeleiders van de vrouwen- en meidenafdeling.

Ben je ook zo benieuwd of de beste stuurlui, die normaal aan wal staan, hun woorden ook in praktijk kunnen brengen? Kom dan een kijkje nemen op Nieuw Zuid en ze aanmoedigen (of uitlachen natuurlijk). Doorgaans zie je deze groep trainers fanatiek coachend langs de lijn, dus kan het niet anders zijn of er volgen twee galavoorstellingen met oogstrelend ‘tikkie takka’ voetbal en vele tactische wisselingen.

Afsluiten in stijl

Na afloop van de wedstrijd is er uiteraard een afsluitende borrel in het clubhuis. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje het jaar af te sluiten.

Het clubhuis is die dag geopend tot 17:00 en zoals jullie gewend zijn, zal er een deel van de opbrengsten naar een goed doel gaan. Dit jaar is gekozen voor KiKa, mede ook omdat de ons welbekende Henk Haasnoot zich ook dit jaar weer, nu met een volledig marathon, gaat inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit prachtige doel. Lees hier meer over zijn uitdaging!

Dus kom gezellig voetbal kijken en een drankje doen waarmee je dan ook nog het goede doel steunt. Beter kan je het jaar niet eindigen, tot zaterdag!

Wat: oudejaarswedstrijd & oudejaarsborrel
Waar: Sportpark Nieuw Zuid & Clubhuis
Wanneer: 31 december
Tijd: 10:30 – 17:00