35+ook weer aan de bak!

Waar de voetbaljeugd de afgelopen maanden in ieder geval onderling en later ook weer tegen andere ploegen mocht spelen, lag dat voor de 35-plussers toch echt anders.

Na meer dan een jaar uitgesloten te zijn van het spelletje, mocht ook deze groep de groene wei weer in! De afgelopen twee weekeinden stond het 35+ Zomertoernooi op het programma. Een toernooi waar elk jaar met veel plezier door de mannen en sinds 2 jaar ook door de vrouwen naar uitgekeken wordt!

Normaal wordt het toernooi over zes vrijdagen en/of zaterdagen uitgesmeerd, maar dit jaar stonden er vanwege de Covid-19 beperkingen maar twee speelronden op het programma. Vrijdag 9 en zaterdag 17 juli stonden als speeldagen ingepland en dat was gezien de trainingsachterstand van veel teams a.g.v. de lange Covid-19 periode wellicht maar beter. Veel (voornamelijk mannen)teams sloegen dit jaar als gevolg van de vormcrisis een jaartje over.

Voor de deelnemende teams waren die twee dagen prima te doen en op de velden straalde het plezier ervan af. Overal werd fanatiek gevoetbald en ook de derde helft werd zo goed en kwaad als het ging (mede door de beperkingen op Nieuw Zuid) met elkaar tot een succes gemaakt. Zo kijken ook deze mannen en vrouwen terug op een geslaagd toernooi.

Wij, de vrouwen, zijn altijd fit en hadden er zin in! We hebben dan ook met veel plezier gevoetbald en kijken uit naar volgend jaar met hopelijk weer veel meer wedstrijden in de planning!
De dames
//ORIGINAL SPORTLINK SCRIPT quickboys.nl