Een leven lang voetballen

Gepubliceerd op: 11-01-2019 14:00

Voetballen zonder rennen, dat is walking football in een notendop. Speciaal bedoeld voor 55-plussers die maar geen genoeg kunnen krijgen van het spelletje. Daarnaast biedt het walking football een mooie gelegenheid om actief te blijven en sportief en sociaal betrokken te zijn bij elkaar én bij Quick Boys. Juist voor deze doelgroep die niet meer in de reguliere competitiestructuur mee wil of kan, maar nog veel van het spelletje geniet.

Moet je gevoetbald hebben? Nee zeker niet, deze variant van het voetbal is goed voor iedereen en ook voor heren en dames zonder voetbalachtergrond. Plezier, bewegen en elkaar ontmoeten staat centraal. Door deze vorm van belasting (zonder rennen, slidings etc.) is het bovendien voor een grote doelgroep fysiek haalbaar om hieraan deel te nemen.

Veel clubs in de regio zijn ons al voorgegaan en uiteraard willen wij hier als Quick Boys graag aan meedoen. Wij zijn als bestuur, tezamen met het Welzijnskwartier, bezig om een wekelijkse training en wedstrijden op te zetten. Dat meer clubs in de regio hier al aan meedoen betekent ook dat er onderlinge toernooien worden gespeeld en je daarmee nieuwe liefhebbers ontmoet! En dat zomaar een leven lang.

Lijkt dit jou wat en heb je hier interesse in? Stuur dan een mail naar bestuurslid Willem Schuitemaker via WillemSchuitemaker@quickboys.nl en maak je interesse kenbaar. Bij voldoende animo bepalen wij in overleg met het Welzijnskwartier zo snel mogelijk de start van het walking football bij Quick Boys.

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________