Een leven lang voetballen

Voetballen zonder rennen, dat is walking football in een notendop. Deze relatief nieuwe sport, speciaal bedoeld voor 55 plussers die maar geen genoeg kunnen krijgen van het spelletje is sinds kort ook te beoefenen bij k.v.v. Quick Boys. “Bij voetbalvereniging Katwijk is het wandelvoetbal al helemaal ingeburgerd. We zijn er blij mee dat we nu ook samen met k.v.v. Quick Boys het wandelvoetbal kunnen opstarten.” aldus een enthousiaste Jeffrey Drost, werkzaam als sportparkmanager bij Welzijnskwartier.

Deze voetbalvariant is voor iedereen toegankelijk, ongeacht geslacht of voetbalachtergrond. Plezier, bewegen en ontmoeten staan centraal. Iedere vrijdagmiddag van 15.00 – 16.00 uur wordt er een training verzorgd op sportpark Nieuw Zuid door trainers Bastiaan van Rossum en Yoran Wiggers. Aansluitend is erg gelegenheid voor de voetballers om samen wat te drinken in de nieuwe kantine van de voetbalclub. Ook worden er regelmatig wandelvoetbaltoernooien georganiseerd in de omgeving. Wandelvoetbal krijgt steeds meer enthousiaste beoefenaars, wat ertoe leidt dat steeds meer steeds meer verenigingen in Nederland deelnemen.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Jeffrey Drost, van Welzijnskwartier, tel 071-4033323 of Willem Schuitemaker via willemschuitemaker@quickboys.nl .Vrijblijvend langskomen op de training is ook mogelijk.

Geef een reactie