Zaterdag 8 juni: ING Jeugdtoernooi op Nieuw Zuid

Met steun van hoofdsponsor ING organiseert Quick Boys op zaterdag 8 juni aanstaande voor de vierde keer het ING Jeugdtoernooi op het eigen sportpark Nieuw Zuid.

Meer dan twintig verenigingen en 150 jeugdteams uit de hele regio zullen die dag aantreden, met meer dan 1.000 kinderen in de leeftijdscategorieën JO8 t/m de JO10. Zo wordt ook deze editie van het ING Toernooi weer een dag vol sportiviteit, gezelligheid en samen met plezier en passie voetballen.

Natuurlijk wordt er tijdens het toernooi ook gedacht aan de ontspanning voor de jeugd. Er zijn diverse springkussens en attracties waarop zij helemaal los kunnen gaan. Dit is ook toegankelijk voor de allerkleinsten.

De Commissie Quick Boys 100 Jaar, die hard bezig is met het 100-jarig jubileum volgend jaar, zal tijdens dit toernooi een leuke braderie organiseren. Onder begeleiding van muziek is er een verkoop van bloemen en planten, een hapje en een drankje en natuurlijk een heerlijk gebakken visje. Hiermee wordt geld ingezameld voor de organisatie van het eeuwfeest en alle bijbehorende activiteiten.

 

Geef een reactie