Voorbeschouwing ODIN'59 - Quick Boys

Gepubliceerd op: 17-05-2019 21:12

Na de teleurstellende nederlaag op eigen veld tegen VVOG (0-2) lijkt Quick Boys zich op te moeten gaan maken voor de nacompetitie. Om zich te kwalificeren voor de nacompetitie heeft de formatie van trainer Erik Assink nog één overwinning nodig. Morgen (zaterdag) kunnen de blauw-witten zich voor de play-offs kwalificeren wanneer zij op bezoek gaan bij ODIN’59. Het duel op sportpark Assumburg in Heemskerk begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter C. Prooi uit Hellevoetsluis. Reis mee en steun de blauw-witten in het uitduel met ODIN’59!Onderlinge resultaten
Quick Boys en ODIN’59 stonden in het verleden pas dertien keer eerder tegenover elkaar. De blauwwitten wonnen zes wedstrijden en moesten vier nederlagen incasseren. Drie onderlinge wedstrijden eindigden onbeslist. Vorig seizoen won Quick Boys tweemaal van ODIN’59. In Heemskerk leverde een eigen doelpunt van Milo Cremers de volle buit op voor de blauw-witten. Ook de terugwedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning voor Quick Boys. Jesse van Nieuwkerk wist in extremis de winnende treffer te scoren op een ijskoud Nieuw Zuid. Diezelfde Van Nieuwkerk wist in de heenwedstrijd van het lopende voetbaljaar zijn ploeg een punt te bezorgen. Nadat de Heemskerkers op voorsprong waren gekomen, kopte de lange aanvaller ver in blessuretijd een voorzet van Jeffrey Ket tegen de touwen: 1-1.

Stand van zaken
Met 48 punten uit 32 duels bezet ODIN’59 momenteel de negende plaats op de ranglijst. Scheidend trainer Richard Plug (51) verloor afgelopen zaterdag met zijn ploeg op bezoek bij zijn toekomstig werkgever DVS’33 Ermelo (3-4). Met 22 doelpunten is Thom de Vries, drie seizoenen geleden nog onder contract op Nieuw Zuid, de clubtopscorer van de Heemskerkers.

Afscheid
ODIN’59 is inmiddels uitgespeeld. Voor de Heemskerkers staat er niet veel meer op het spel. Uiteraard zullen zij hun sportieve plicht gaan vervullen. Al is het alleen maar om Barry van Dijk, de doelman die na jarenlang trouwe dienst afscheid neemt na dit seizoen, een passend afscheid te geven. Quick Boys is er alles aan gelegen om deelname aan de nacompetitie snel veilig te stellen.Busreis
Uiteraard organiseert de Supportersvereniging ook naar de laatste reguliere uitwedstrijd van het seizoen een busreis. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten van een buskaart bedragen slechts € 7,50 voor leden van de Supportersvereniging en € 10,00 voor niet-leden. De bus naar Heemskerk vertrekt om 13:00 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het is niet toegestaan om zelf drank mee te nemen.

Rondje langs de velden
Op de voorlaatste speeldag in de Derde Divisie A luidt het overige programma als volgt:
VVOG - ASWH
Hoek - Noordwijk
DOVO - Achilles'29
Jong FC Groningen - SteDoCo
ONS Sneek - DVS'33 Ermelo
Eemdijk - Harkemase Boys
FC Lisse - De Dijk
SJC - Ajax
Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________