Aangepaste vertrektijden AZ-uit

Het zal niemand ontgaan zijn: Quick Boys kan aanstaande dinsdag in Alkmaar tijdens het bekerduel met AZ rekenen op de massale steun van haar fans. Alle toegangstickets die zijn toegekend aan de blauw-witten zijn verkocht, zodat liefst 2.200 Katwijkers hun favorieten zullen aanmoedigen in het AFAS Stadion.

Dat vergt de nodige organisatie van de vrijwilligers van de club. Een woord van dank is daarom op voorhand op z’n plaats. Gezien de grote belangstelling, en de daaraan gekoppelde volkshuizing, zijn op verzoek van de thuisspelende club de vertrektijden van de bussen vervroegd: een half uur eerder dan aanvankelijk gepland. Als gevolg hiervan kan AZ een soepelere ontvangst in Alkmaar garanderen.

Vertrek van de bussen
Alle supportersbussen zullen vertrekken vanaf de Sportlaan in Katwijk. De volgende vertrektijden zijn van toepassing:

* Bus 1 t/m 17: 17.45 uur;
* Bus 18 t/m 31: 18:15 uur.

De sponsors die gebruik maken van de door de Businessclub georganiseerde busreis zullen separaat worden geïnformeerd.

Langs deze weg wordt iedereen opgeroepen om tijdig bij de vertrekplaats van de bussen te zijn. Overigens zal het clubhuis (en de keuken) op Nieuw Zuid vanaf 16:00 uur geopend zijn om de inwendige mens te versterken. Tijdens de busreis vindt verkoop van bieren en frisdranken enkel tegen contante (en bij voorkeur gepaste) betaling plaats.