Fisherman’s Choice nieuwe Zilver+ sponsor

Vlak voor de winterstop hebben we Fisherman’s Choice als nieuwe sponsor mogen verwelkomen. Een eerste uiting was al zichtbaar op de LED-boarding. Marco van der Plas is werkzaam als account manager bij Fisherman’s Choice en is regelmatig op Nieuw Zuid te vinden, ook zijn twee zoons spelen in de jeugd. Fisherman’s Choice is Zilver+ sponsor geworden en heeft tevens een animatie op de LED-boarding.

Over Fisherman’s Choice
fishermans choice zilversponsor Quick BoysFisherman’s Choice importeert duurzame garnalen en visproducten vanuit de hele wereld. Met meer dan 25 jaar ervaring levert het bedrijf wereldwijd duurzame en hoogwaardige producten en heeft als specialisatie hoogwaardige kwaliteit garnalen te leveren aan top restaurants. Bij Fisherman’s Choice houden ze trends in de markt nauwlettend in de gaten en reageren daar actief op.

Het bedrijf, gevestigd in Den Haag, streeft ernaar het assortiment actueel te houden en innovatieve producten aan het assortiment toe te voegen.

Hieronder een foto met Stephan Barendsma (Commercieel bestuurslid BC Quick Boys) en Marco van der Plas (Fisherman’s Choice).