Actiedag QB Tifosi

Nieuwe ronden, nieuwe kansen. Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen en ons vlaggenschip is de competitie goed gestart. De nieuwe sta-tribune is voor de QB-Tifosi ook een aanwinst om onze jongens hartstochtelijk aan te moedigen, zowel in zang als met sfeeracties.

Na de geslaagde inzamelingsacties van afgelopen seizoen, die voornamelijk gericht waren op maatschappelijke verantwoordelijkheid (denk aan Duchenne en een bus voor Tijs), is het nu weer tijd om onze eigen financiën op orde te brengen en flink aan te vullen.

Met DE Derby in aantocht en nog wat andere verhitte (inhaal)wedstrijden, behoeft het geen uitleg dat alle financiële bijdragen van harte welkom zijn. Daarom staat aanstaande zaterdag bij de hoofdingang onze merchandise-tent waar je allerlei Quick Boys-gerelateerde attributen kunt aanschaffen, van zonnebrillen (zeer aanbevolen bij dit weer) tot aanstekers (handig voor de sfeeracties), en van T-shirts (vergeet niet je armen in te smeren) tot stickers (claim your ground).

Ook staat er een ton waarin gedoneerd kan worden; uiteraard hopen wij dat jullie flink in de buidel willen tasten en de ton willen vullen, we zijn dol op cash.

LOTERIJ

Ook worden er voor de wedstrijd en in de rust loten verkocht voor de Tifosi-loterij direct na de wedstrijd (17:00 – 17:45). We zullen 2 rondes draaien van €2,50 per lot; na deze 2 rondes volgt er nog een super ronde van €10,- per lot. Wees snel met het kopen van deze loten, want op is op, en iedereen weet hoe snel dat bij ons kan gaan. Doordat er weer geweldige prijzen zijn gesponsord, gaat de opbrengst van de loterij ook naar de sfeerpot.

Er zijn geweldige prijzen te winnen zoals Rituals-producten, meters bier, schalen hapjes, Tifosi T-shirtsGrillbar Ruig-bonnen, voetballen van Pluimgraaff schoenen & voetbal, bonbons van F&R Pastry, cadeaubonnen van Paul’s Tweewielers, personal training door Hus Gym, Cafe Lindeboom-cadeaubonnen, cadeaubon van het Wapen van Kattuk, een zwart Quick Boys uittenue, 2 tickets voor Ajax – Volendam en tijdens de superronde wordt er een cashprijs verloot.

Al met al geweldige prijzen van geweldige sponsors (waarvoor dank) voor een geweldig doel.

Derde Helft

Verder zal de derde helft vanaf 17:45 nog verder worden opgeleukt door zanger Ray Benjamin. Ray is een echte volkszanger uit Leiden en heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het Nederlandstalige circuit. Als je net die meter bier hebt gewonnen en die schaal hapjes, dan wordt het zeker een topmiddag/avond.

Misschien verschijnt de inzamelings-ton voor de Tifosi na de wedstrijd ook nog wel ergens in de zaal, en anders is het altijd nog mogelijk om je bijdrage af te geven bij een van de jongens van de Tifosi of over te maken middels dit (open) betaalverzoek: Rabobank Betaalverzoek

Dus kom zaterdag massaal naar Nieuw Zuid, koop je merchandise, doneer aan de Tifosi, moedig de jongens aan tijdens de wedstrijd, win mooie prijzen na de wedstrijd en maak er een feestje van.