Alberto Moes wint NK Shoot Out

Op een warme Voetbalcampus in Zeist werd afgelopen weekeinde de grote finaledag van het NK SHOOT OUT georganiseerd. In alle categorieën (JO/MO8 – JO/MO13) namen 32 finalisten deel van evenzoveel verenigingen.

Het programma startte al vroeg in de ochtend (8:30) voor de allerjongsten en liep door tot het middaguur. Helaas stonden de geldende Corona maatregelen geen publiek toe, maar de dag was er niet minder succesvol door.

Namens Quick Boys namen de Golden Ticket winnaars van de kwalificatieronde voor het NK Shoot Out op Nieuw Zuid deel. Thomas van de Griek in de JO/MO8 categorie, Ruben Zwaan (JO/MO9), Lars v.d. Niet (J0/MO10), Abdurahim Kalungi (JO/MO11), Vince Haasnoot (JO/MO12) en Alberto Moes in de JO/MO13 categorie.

Onder toeziend oog van hoofd opleidingen Jerry Ubink hadden alle Quick Boys-finalisten een prima dag. Vince, Ruben en Thomas misten op een haar na de finale, maar lieten zien de shoot-out toch goed te beheersen.

Voor Alberto verliep het allemaal nog mooier. Hij wist in een zinderende finale en een head to head met meer dan 10 shoot-outs de winst in de JO/MO13 binnen te slepen. Het resultaat, een geweldig grote beker, een golden ticket voor de editie van 2022 en eeuwige roem vielen hem ten deel.

Namens Quick Boys feliciteren we hem dan ook van harte!