Don La Grand verlengt contract op Nieuw Zuid

Onder toeziend oog van algemeen directeur Jos Nulkes en oprichter Henk de Wit van hoofdsponsor De Wit Beveiliging werd afgelopen zaterdag een nieuw contract getekend met trainer Don La Grand.

La Grand is sinds het afgelopen seizoen trainer van de vrouwenselectie op Nieuw Zuid, een seizoen dat als gevolg van de Corona maatregelen al na enkele speelronden werd afgebroken. Komend seizoen zal dat hopelijk anders zijn en kunnen trainer en selectie er echt voor gaan.

“Ondanks de rare periode die achter ons ligt, zijn we waar mogelijk actief beleven met de vrouwenteams, met individueel trainen, trainen in groepen en toen het weer mocht onderlinge wedstrijden”, aldus Henrieke Vooijs, bestuurslid vrouwenvoetbal. “Toch is het belangrijk dat we weer volledig mogen voetballen en dat we een volledig competitie spelen. We hebben een talentvolle groep die is door gestroomd naar de selectie, dus wat dat betreft zijn onze ambities onverminderd groot.”

Daar sluit trainer Don La Grand zich bij aan, die nog maar eens herhaalt dat ook zijn ambities niet verdwenen zijn. “We hebben ondanks alles afgelopen seizoen wel stappen kunnen maken, maar die waren natuurlijk minder groot dan ik een jaar geleden voor ogen had.” Toch wil de ervaren trainer niet spreken van een verloren jaar. “Dat zou te makkelijk zijn, want ook tegenstanders hebben natuurlijk dezelfde uitdaging gehad het afgelopen seizoen, maar goed ideaal is anders en ik ben blij dat we straks een volledig competitie kunnen gaan spelen.”

De ondertekening van het contract vond nu eens niet plaats op Nieuw Zuid, maar in het nieuwe pand van De Wit Beveiliging. De trotse hoofsponsor van Quick Boys Vrouwen betrok tijdens het eigen jubileumjaar een nieuwe pand aan De Scheepmakerstraat op ’t Heen in Katwijk. Een locatie die beter past bij de huidige ontwikkelingen en de te verwachten groei. Een mooi moment voor de vrouwen en trainer om het nieuwe onderkomen van de hoofdsponsor te bezoeken.  

Dat dit bezoek ook zeer gewaardeerd werd bleek uit het feit dat alle vrouwen verrast werden met een leuke attentie namens de hoofdsponsor. 

Over De Wit Beveiliging

De Wit Beveiliging werd 25 jaar geleden opgericht als zelfstandig bedrijf en het bedrijf is voortgekomen uit Elektrotechnisch Installatiebedrijf H. de Wit, opgericht in 1970 door de vader van huidig directielid ing. Henk de Wit.

Vanuit het moederbedrijf ontstond op de vorige locatie in de loop der jaren ook De Wit Totaal-E-techniek. Sinds 2010 zijn beide ondernemingen (De Wit Beveiliging en De Wit Totaal-E-Techniek) echter als twee zelfstandige bedrijven verdergegaan. Eerder dit jaar al verhuisde De Wit Totaal E-Techniek, waardoor het gedeelde pand aan de Roysloot te groot werd voor het achterblijvende De Wit Beveiliging. “Een nieuw eigen pand voelt ook prettig”, aldus algemeen directeur Jos Nulkes. “Het geeft je als bedrijf ook meer een gevoel van onafhankelijkheid en geeft meer vrijheid om een eigen koers te varen.”

De Wit Beveiliging heeft zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot een specialistisch bedrijf voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud van inbraakbeveiliging, toegangscontrole en intercom-installaties. Net als voor telefoonsystemen, camerasystemen, datanetwerken en andere zwakstroom-techniek. Het bedrijf is actief in een groot deel van Nederland voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties in verschillende sectoren. Dat doet zij met een team van ervaren en deskundige elektra-technici. Het bedrijf wordt gerund door en ing. Henk A de Wit, zoon van de grondlegger.

“De ontwikkelingen op het gebied van internet, telefoon en dataverkeer zijn de afgelopen tien jaar razendsnel gegaan. De vraag naar betrouwbare en snelle internetverbindingen zal de komende jaren alleen maar groeien. Dat maakt verbetering mogelijk in beeld en geluid. De Wit Beveiliging speelt hier graag op in. Vanaf onze nieuwe locatie in Katwijk zijn wij klaar voor de toekomst”, aldus Jos Nulkes.