Edwin Grunholz tevens assistent bij ADO den Haag

Zoals bekend is onze ambitieuze hoofdtrainer Edwin Grünholz toegelaten tot de trainerscursus UEFA Pro/Coach Betaald Voetbal. Een stage bij een betaalde club vormt een onderdeel van deze cursus. 

In dat kader zal hij als assistent toegevoegd worden aan de staf van zijn jeugdliefde ADO Den Haag. Tijdens zijn actieve voetballoopbaan droeg Grünholz diverse seizoenen het geelgroen van de ploeg uit de Hofstad en in de periode 2017-2019 was hij daar als jeugdtrainer actief.

Voor het hoofdtrainerschap bij Quick Boys zal er uiteraard niets veranderen. Zowel de trainingen als de wedstrijden zullen onder leiding staan van de Haagse trainer/coach die aankomend seizoen zijn derde seizoen in zal gaan. Toch zal dit meer tijd gaan vergen voor onze ambitieuze trainer, die om die reden zijn overige maatschappelijke activiteiten op een laag pitje zal zetten. 

“Wat mij betreft ben ik ook zeker niet klaar bij Quick Boys en ik kijk ernaar uit om een volledig seizoen te kunnen draaien op Nieuw Zuid. We hebben een mooie selectie en we kunnen niet wachten om de voorbereiding op het nieuwe seizoen te kunnen starten,” aldus Grünholz. “Maar natuurlijk is het mooi om weer aan de slag te kunnen gaan bij ADO Den Haag, want dat is ook een club die belangrijk is voor mij.”

In reactie op de aanstelling van de Quick Boys trainer, reageert bestuurslid Technische Zaken, Gert Pluimgraaff: “We wisten dat de cursus Coach Betaald Voetbal ook zou betekenen dat Edwin  bij een BVO mee zou moeten gaan draaien. Dat dit ADO geworden is, is natuurlijk mooi voor hem. Hij is natuurlijk ook niet de enige hoofdtrainer uit de Tweede Divisie die dit combineert met een functie bij een BVO en ik ben er van overtuigd dat Quick Boys ook komend seizoen alle aandacht zal krijgen van hem.”