B-selectie Quick Boys op bezoek in Portsmouth

De B-selectie van Quick Boys maakte afgelopen weekend weer hun traditionele oversteek naar Groot-Brittannië. De groep van in totaal 63 man vertrok vrijdagavond naar Portsmouth, om zondagmiddag weer voet te zetten op Nederlandse bodem.

Rond de klok van 19.00 uur steeg KL1027 op om koers te zetten naar London Heathrow. Op de luchthaven stond een bus met versnaperingen klaar om ons naar het hotel in Portsmouth te brengen. Gelukkig waren hier genoeg clubs en eetgelegenheden voor een eigen diner en kreeg iedereen de vrijheid om eropuit te trekken. Zaterdagmorgen om 9.00 uur werd bij het ontbijt het programma voor de rest van de dag besproken. In de middag bezocht de groep de wedstrijd Portsmouth-Wimbledon, voorafgegaan met een bezoek aan de Milton Arms Pub. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de Portsmouthvrienden van hoofdsponsor Paul van Duijn en Mark Scheepmaker.

Na de winst van Portsmouth in een vermakelijke wedstrijd (2-1), begon de derde helft wederom in de Milton Arms Pub, gevolgd door een etentje bij de lokale Chinees. Met DJ Bram achter de knoppen werd er onderwijl gewoon gegeten en gedronken.

Met veel kleine oogjes zat de groep zondagochtend weer om 9.00 uur aan het ontbijt, waarna om 10.00 uur de terugreis naar Heathrow werd ingezet. Al met al was het een fantastisch weekend met een fantastische groep, die hiermee nog dichter naar elkaar is gegroeid. Via deze weg dank aan de vrienden van de Quick Boys B-selectie voor het mogelijk maken van deze mooie reis!

 

Geef een reactie