Dennis van der Plas gaat in andere keuken kijken

Aan het einde van het seizoen vertrekt Dennis van der Plas bij K.v.v. Quick Boys. De verdediger, bezig aan zijn vijfde en voorlopig laatste voetbaljaar in de hoofdmacht van de blauw-witten, heeft bij de Technische Commissie aangegeven zijn heil elders te willen zoeken.

De 26-jarige Van der Plas, afkomstig uit de eigen jeugdopleiding, debuteerde op 10 oktober 2015 in de uitwedstrijd tegen Zwaluwen in het eerste elftal van de blauw-witten. Sinds zijn eerste basisoptreden verloor de linkspoot geen enkele duel in het seizoen 2015-2016. Ook in de seizoenen daarop was de eigen kweek aanvankelijk een vaste waarde totdat een hardnekkige knieblessure hem bijna anderhalf jaar langs de kant hield. Na zijn rentree vocht Van der Plas zich wederom terug in de basiself, maar in de eerste seizoenshelft van het lopende voetbaljaar bleef de teller steken op twee optredens.

De Technische Commissie betreurt de beslissing van Dennis van der Plas, maar respecteert zijn keuze en wenst hem veel succes toe met het vervolg van zijn voetballoopbaan.

Geef een reactie