Beloftencompetitie gaat weer van start

Morgen (dinsdag) komt Jong Quick Boys weer in actie in het kader van de beloftencompetitie. Op sportpark Zegersloot in Alphen aan den Rijn spelen de talentvolle blauwwitten tegen de leeftijdgenoten van ARC. Het is de eerste wedstrijd van Jong Quick Boys dat dit seizoen onder leiding staat van het trainersduo Maarten Bak en Derek van der Plas. Het aanvangstijdstip is 20:00 uur.

De selecties van de beloftenelftallen bestaan uit spelers die jonger zijn dan 23 jaar. Ieder team mag slechts gebruik maken van maximaal drie dispensatiespelers. De selectie van Quick Boys bestaat uit spelers die deel uitmaken van de A-selectie, de B-selectie en Quick Boys A1. Naast het uitduel met Jong ARC speelt Jong Quick Boys in de poulefase verder nog tegen Jong Rijnsburgse Boys, Jong Noordwijk, Jong Alphense Boys en Jong VVSB. Klik HIER voor meer informatie over Jong Quick Boys.

De beloftencompetitie vormt een mooi decor voor de talenten van morgen. De toegang tot de wedstrijden is vrij. Kortom, een mooie gelegenheid om de toekomst van Quick Boys in actie te zien!

Geef een antwoord