Bram Franken langer verbonden aan de club

De samenwerking tussen Bram Franken en de blauw-witten krijgt een vervolg. De aflopende verbintenis van de middenvelder, bezig aan zijn eerste seizoen op sportpark Nieuw Zuid, is met één jaar verlengd.

De 22-jarige Franken sloot in de voorbereiding op het huidige voetbaljaar aan bij de selectie van Quick Boys. De geboren Amsterdammer kwam tot nu toe in achttien competitieduels in actie, waarvan achtmaal als basiskracht. In totaal gaf Franken liefst zeven assists. In het KNVB-bekerduel met Sportlust’46 scoorde de halfspeler zijn enige treffer namens de blauw-witten.

Mede vanwege blessures is Franken niet elke week aan de aftrap verschenen in de Jack’s League. Niettemin wil de Noord-Hollander graag verder bij Quick Boys. De goede gesprekken met nieuwe trainer Thomas Duivenvoorden en de clubleiding heeft hem doen besluiten om een handtekening te zetten onder een nieuw contract.

De Technische Commissie is verheugd met het aanblijven van Bram Franken en wenst hem veel plezier en succes toe met het vervolg van zijn voetballoopbaan op Nieuw Zuid.

Foto: Pro Shots