Chima Bosman en Bram Franken blijven Quick Boys trouw

De selectie van de blauw-witten voor het seizoen 2024-2025 krijgt steeds meer vorm. Opnieuw hebben twee spelers hun toekomst verbonden aan Quick Boys. De aflopende contracten van Chima Bosman en Bram Franken worden met één jaar verlengd. In de nieuwe verbintenissen van beide teamgenoten is bovendien een optie voor nog een seizoen opgenomen.



Vertrouwd gezicht
De 27-jarige Bosman, bezig aan zijn zesde voetbaljaar op sportpark Nieuw Zuid, is gelukkig nog lang niet uitgekeken op Quick Boys. De Amsterdammer, in het verleden onder andere actief voor AFC, PSV, NEC Nijmegen, Roda JC en de amateurs van Ajax, staat te boek als een zeer solide rechtsback. Bosman is een vertrouwd gezicht bij de blauw-witten, zowel binnen als buiten de lijnen, en de Technische Commissie is dan ook zeer verheugd met het aanblijven van de achterhoedespeler.



Belangrijk wapen
Ook Franken, eveneens geboren in Amsterdam, heeft overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De 22-jarige middenvelder, aan het begin van het vorige seizoen overgekomen van het beloftenelftal van AZ, is met zijn loopvermogen en fluwelen traptechniek een belangrijk wapen in de selectie van trainer Thomas Duivenvoorden. Een lichte blessure heeft de Noord-Hollander voor de winterstop enkele weken aan de kant gehouden, maar sinds de hervatting van de competitie is Franken weer fit. Naar verwachting zal hij in de komende maanden weer van grote waarde zijn voor de blauw-witten.  



De clubleiding feliciteert Chima Bosman en Bram Franken met hun contractverlengingen en proost met hen op een succesvolle voortzetting van de samenwerking op Nieuw Zuid.

Foto’s: Pro Shots