Ook Jan-Willem Kamp en Ravelino Junte langer verbonden aan de club

Het is tot nu toe de week van de contractverlengingen. In navolging van Ivailo Staal, Chima Bosman en Bram Franken hebben Jan-Willem Kamp en Ravelino Junte eveneens hun ja-woord gegeven aan de club. Zodoende zullen beide spelers ook in het seizoen 2024-2025 actief zijn op sportpark Nieuw Zuid.

Echte teamplayer
De 29-jarige Kamp groeide op in het oosten van het land, maakte vijf jaar geleden de overstap van Quick’20 naar Quick Boys. De geboren en getogen Oldenzaler groeide bij de blauw-witten uit tot een taakbewuste speler. De kopsterke verdediger, afgelopen zaterdag nog trefzeker in het uitduel met Scheveningen, is een echte teamplayer die zichzelf kan wegcijferen in het belang van het elftal. Daarmee is Kamp een zeer gewaardeerde kracht voor de hoofdmacht van Quick Boys. Tot grote vreugde van de Technische Commissie blijft de achterhoedespeler nog een jaar verbonden aan de blauw-witten.

Creatieve linkspoot
Aanvaller Junte (27) speelde tot nu toe 140 wedstrijden op het hoogste amateurniveau in Nederland, meer dan een derde hiervan in het shirt van Quick Boys. Bij de blauw-witten wist de oud-speler van HHC Hardenberg en Spakenburg regelmatig het net te vinden. Met veertien doelpunten en negen assists bewees Junte sinds zijn komst naar Nieuw Zuid zijn waarde voor de club.
De creatieve linkspoot is nog niet klaar bij de blauw-witten en wil ook komend seizoen belangrijk zijn voor het team van trainer Thomas Duivenvoorden.

Langs deze weg wil de clubleiding beide spelers van harte feliciteren met hun contractverlengingen en worden Jan-Willem Kamp en Ravelino Junte veel succes en plezier toegewenst met het vervolg van hun voetballoopbaan bij Quick Boys.