Collecte voor het Ronald McDonald Kinderfonds

Vandaag rondom de wedstrijd van ons vlaggenschip tegen de Treffers zal er gecollecteerd worden voor het Ronald McDonald kinderfonds. Het fonds is bij velen wel bekend, het brengt gezinnen met een (ernstig) ziek kind dicht bij elkaar in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. 

Deze huizen en projecten van het Ronald McDonald kinderfonds draaien voornamelijk op vrijwilligers en voor de inkomsten zijn ze ook nog eens volledig afhankelijk van donaties.


Daarom staat oud eerste elftal speler Jaap van der Plas (speler van het jaar 2014-2015), welke werkzaam is in de beveiliging van het L.U.M.C.,  met een team van collega’s klaar om geld op te halen voor dit goede doel. Ook zal er eind juni nog een sponsorloop van 124km dwars door Overijssel worden gelopen. Een groep medewerkers van het LUMC ziekenhuis in Leiden zal hieraan deelnemen om geld op te halen voor het Ronald McDonald kinderfonds.

Elke gift hoe groot of klein is van harte welkom want, laten we er met z’n allen voor zorgen dat we de ouders van deze zieke kinderen niet in de kou laten zitten en zorg ervoor dat ook zij in de moeilijke periodes dicht bij hun kind kunnen verblijven.

Voor meer informatie kun je Jaap altijd aanspreken en geef vooral gul, er zullen diverse flyers en posters aanwezig zijn met een QR code. Middels deze QR code kunt u uw vrijde gift schenken.

Hartelijk dank namens Jaap, het Team L.U.M.C. en het Ronald McDonald Kinderfonds