Collectors Item: Cupfigthers sjaal NU TE KOOP

De focus mag en kan nu volledig op de wedstrijd tegen de Graafschap. Na de zakelijke winst op ADO’20 gaan we als tweede in de competitie de winterstop in (wie had dat gedacht). Wel hebben we dat ene toetje nog; een schitterende bekeravond op Nieuw Zuid tegen de Graafschap (je weet wel, die club van die jongen die graag een k*t amateurploeg wilde loten, guess what.. gelukt!).
Het zal weer een ware happening worden en alles wordt uit de kast getrokken om onze helden een hart onder de riem te steken. De supportersvereniging en de Quick Boys Tifosi hebben daarom ook 2 sjaals ontworpen, deze “collectors items” worden dinsdag voor de wedstrijd bij de entree verkocht.

Met (op dit moment) ca. 4500 verkochte kaarten zal Nieuw Zuid gaan kolken aanstaande dinsdag en daar hoort natuurlijk een blijvende herinnering bij. De laatste cupfighters sjaal is bij de meeste wel versleten of sommigen zijn nog zo jong dat ze dit niet eens hebben meegemaakt. Daarom nu de mogelijkheid om niet 1 maar 2 verschillende sjaals aan te schaffen. Jullie zullen wel denken 2….. jazeker want na de bekerwinst van de Graafschap op F.C. Emmen had de Graafschap speler Jeffrey Fortes live voor de camera van ESPN een hilarische uitspraak; “doe maar een Kut-amateurploeg“. Hij zal zich nog wel een aantal maal achter zijn oren hebben gekrabbeld toen hij hoorde dat Quick Boys uit de koker kwam.

Quick Boys zou Quick Boys niet zijn als ze dit hilarische moment niet om weten te buigen naar een “voetbal Cult” moment. Daarom is er niet alleen een cupfighters sjaal gemaakt maar ook een sjaal met een knipoog naar deze opmerking. We hopen ook dat Jeffrey de uitdaging aan gaat en dinsdag een sjaaltje koopt, showt aan het publiek en hem even omdoet.

Koop dus dinsdag voor de wedstrijd bij de entree een mooie sjaal (of alle 2). Ze kosten maar €10,- per stuk dus daar hoef je het niet voor te laten. Het is sfeer verhogend op de tribune en met deze kille en winderige dagen zorgt de sjaal ook nog voor wat extra warmte.

Wat?

waar?

Wanneer?

Kosten?

Verkoop Cupfighter sjaals

Bij de entree van het sportpark

19 december, voor de wedstrijd tegen de Graafschap

€10,- per stuk