Contractverlenging voor Leonard de Beste

De samenwerking tussen K.v.v. Quick Boys en Leonard de Beste wordt met minimaal één seizoen verlengd. De optie in de aflopende verbintenis van de eigen kweek is door de Technische Commissie van de blauw-witten gelicht.



De Beste (25) keerde afgelopen zomer terug op het oude nest na twee succesvolle jaren bij dorpsgenoot FC Rijnvogels. Daarmee volgde de rechtspoot het pad van zijn trainer. Op De Kooltuin was de van origine aanvaller door Thomas Duivenvoorden omgeschoold tot middenvelder en ontwikkelde De Beste zich tot een zeer gewaardeerde kracht. Op Nieuw Zuid kende de halfspeler een ongelukkige start vanwege blessureleed, maar wist na verloop van tijd steeds beter zijn draai te vinden. Tot nu toe kwam De Beste tot veertien optredens in de Betnation Divisie. Zijn late gelijkmaker in de TOTO KNVB Beker tegen AZ Alkmaar was een persoonlijk hoogtepunt voor hem.

De clubleiding feliciteert Leonard de Beste met zijn contractverlenging en wenst hem veel succes en plezier toe met het vervolg van zijn voetballoopbaan op Nieuw Zuid.

Foto: Pro Shots