Assistent Reinier Haasnoot langer op Nieuw Zuid

In navolging van hoofdcoach Thomas Duivenvoorden en assistent-trainer Delano a Cohen, die allebei over doorlopende verbintenissen beschikken, zal ook Reinier Haasnoot (26) komend seizoen opnieuw onderdeel uitmaken van de trainersstaf van de blauw-witten. De assistent-trainer heeft een voorliefde in het ontwikkelen van het individu, zodat zij een nog grotere bijdrage kunnen leveren in de manier van spelen. Dit gebeurt zowel op het veld als met videobeelden. Daarnaast verdiept Haasnoot zich in de tegenstander en presenteert deze analyse aan het team. Ook standaardsituaties behoren tot zijn takenpakket.

De zoon van oud-eerste elftalspeler Kees Haasnoot kwam vorig jaar over van dorpsgenoot FC Rijnvogels. Op sportpark De Kooltuin werkte de geboren en getogen Katwijker in dezelfde rol succesvol samen met hoofdtrainer Duivenvoorden. Bij de blauw-witten lijkt de goede samenwerking tussen de complementaire stafleden zijn vruchten af te werpen. De Technische Commissie is dan ook zeer verheugd met het aanblijven van Haasnoot waardoor de continuïteit in de trainersstaf van de hoofdmacht gewaarborgd blijft.

Langs deze weg wordt Reinier Haasnoot van harte gefeliciteerd met zijn contractverlenging en proost de clubleiding met hem op een succesvolle en plezierige voortzetting van de samenwerking op sportpark Nieuw Zuid.