Dames 30+ najaarskampioen

Afgelopen vrijdag 1 december zijn de dames van de 30+ afdeling najaarskampioen geworden. De dames groeiden gaande weg het seizoen uit tot een goed draaiend team met 19 enthousiaste meiden, elk met hun eigen kwaliteiten. Dat leidde dit seizoen tot een mooie samenwerking welke resulteerde in dit kampioenschap.

Het feest werd op 1 december 2023 gevierd bij F.C. Rijnvogels, waar het seizoen feestelijk werd afgesloten in de kantine met een DJ, flessen glitterwijn en veel dansende en zelfs sjansende mensen.
In de competitie zaten S.J.C., vv Noordwijk (nieuw in de competitie), v.v. Katwijk en F.C. Rijnvogels, een zeer sterke maar ook zeker zeer gezellige competitie. Aangezien de tegenstanders allemaal streekgenoten waren, kun je wel zeggen dat de vrouwen kampioen derby der derby’s zijn geworden. Na de winterstop zal het nieuwe  seizoen weer beginnen en zullen ze er weer vol tegenaan gaan, maar eerst moeten ze die stramme spiertjes tot rust brengen, ze zijn tenslotte ook geen 20 meer.

Heb jij ook zin om de sfeer te proeven en ontspannen een balletje te schoppen? Train dan een keer mee. Elke woensdag na de winterstop van 19.45 tot 21.00, samen met vrouwen 3 op veld 5.