Hans Visser Bloemenexport steekt Quick Boys 2 in het nieuw!

Hans Visser Bloemenexport heeft de selectie van Quick Boys 2 in het nieuw gestoken. Hierdoor lopen de Blauw Witten er weer heel netjes bij in hun nieuwe presentatiepakken !

Hans Visser Bloemen is van oorsprong een familiebedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste bloemenexporteurs van Nederland. “We zijn een modern bedrijf dat bloemen exporteert in Europa, Balkan landen ,Midden-Oosten & Azië”  aldus Martijn de Zwart, voormalig keeper en keeperstrainer van Quick Boys 1. Martijn is nou betrokken gebleven bij de club en in het dagelijks leven is hij mede directeur bij Hans Visser Bloemenexport.

De vraag waarom Quick Boys 2 hoeft eigenlijk niet beantwoord te worden, het spreekt bijna voor zich. Martijn heeft altijd een warm gevoel gehad bij Quick Boys 2 ,waar het voor hem eigenlijk begon! Martijn kwam vervroegd over uit de jeugd, om klaargestoomd te worden voor het eerste elftal van Quick Boys.
Hij werd landskampioen van de reserve Hoofdklasse met Quick Boys 2 en het verloop van Martijn zijn carrière is bij de meeste Quick Boyzers wel bekend. Martijn vind het prachtig dat hij op deze manier iets terug kan doen voor Quick Boys 2

Namens de club, de selectie en de staf van Quick Boys 2 willen wij Martijn en Hans Visser Bloemenexport hartelijk danken voor deze mooie stap.