Woensdag 6 december: Quick Boys Live

Aanstaande woensdagavond om 20.00 uur zijn we er weer met onze talkshow Quick Boys Live. Via ons YouTube-kanaal kijk je dan live mee naar ook deze keer boeiende gesprekken!

Twee van de gasten aan tafel zijn Peter Hoek en Arie Harteveld. Met hen praten we over het vak van steward, waarin beiden al jarenlang actief zijn. Wat doen zij op een gemiddelde ‘werkdag’ en welke bijzondere momenten hebben zij in de loop der jaren meegemaakt?

Ook Voetbal in de Bollenstreek-journalist Gerben Oostdam schuift aan om te kijken naar de ontwikkelingen in de regio, en onze eigen technisch manager Gert Pluimgraaff vertelt over de stand van zaken betreft de selectie.

Tot slot komen eerste elftalspelers Tyrone Owusu en Ravelino Junte langs. Met hen blikken we terug op de eerste seizoenshelft tot nu toe én kijken we alvast vooruit naar het toetje van dit jaar: twee competitiewedstrijden en natuurlijk de bekerkraker tegen De Graafschap over twee weken.

Publiek is opnieuw van harte welkom: de uitzending is in de lounge van het clubhuis, zorg dat je er uiterlijk om 19.45 uur bent.