QB Tifosi jaarafsluiting 2023

Zaterdag 23 december organiseert Quick Boys Tifosi een leuke slotdag om samen het jaar feestelijk af te sluiten. Het wordt een dag vol met sport, eten, drinken en plezier. Kortom, een dag die je niet wilt missen!

Zaalvoetbal en Darts toernooi:

We beginnen de dag om 11:30 uur (zaal open 11:00 uur) met een zaalvoetbaltoernooi én een dartstoernooi in De Boorsmazaal in Katwijk Het zaalvoetbaltoernooi gaat uit maximaal tien teams bestaan, een team bestaat uit zeven spelers. Deze teams spelen in twee poules onderlinge wedstrijden (4 tegen 4), met aansluitend de finalerondes. Dit alles om de spreekwoordelijke eer, plezier en uiteraard de heuse QB Tifosi Wisselbokaal, die vorig jaar overigens wel gesneuveld is in het feestgedruis van het winnende team “Keldertje”.

Gelijktijdig zal ook om 11:30 uur (zaal open 11:00 uur) het dartstoernooi starten. De indeling en de vorm van het toernooi is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en zal op de dag zelf bekend worden gemaakt. We hopen uiteraard dat de winnaar van vorig jaar “Jari de Graaf” zijn titel kan komen verdedigen en we hopen op een spannend toernooi.

Vorig jaar kwam er flink wat support af op deze dag, dus ook dit jaar is er besloten de kantine van De Boorsmazaal de gehele dag te openen.

De toernooien eindigen rond 18:00 uur. Voor de deelnemers van de beide toernooien zal er om 20:00 een sparerib/saté & patat buffet klaar staan in het clubhuis op Nieuw Zuid. Dit buffet zit voor de deelnemers bij de prijs inbegrepen.

Opgeven voor het darts- en voetbaltoernooi kan bij Vincent van der Plas via onderstaande button of per e-mail door hier te klikken. Voor beide toernooien gelden de onderstaande punten:

  • Voor het voetbaltoernooi geef je je op als team;
  • Voor het dartstoernooi geef je je per persoon op;
  • Kosten € 15,- per persoon;
  • Voor dat geld krijg je een darts- of voetbaltoernooi én eten in het Clubhuis .