Jong Quick Boys vormt een broeinest waar talenten gedijen, klaargestoomd voor de overgang naar Quick Boys 1. Het illustreert niet alleen de clubambitie om meer eigen jeugd in het eerste elftal te willen integreren, maar ook de vastberadenheid van de jonge talenten die beseffen dat zelfinvestering essentieel is voor een toekomstige doorbraak.

Jong Quick Boys in het nieuw, samen met Wilfred Kuijt, Kim van Dijk en Kirsten van Kruistum op “De Trap”

Deze gedeelde ambitie strekt zich ook uit tot Van Kruistum Vastgoedzorg en Assucom Assurantiën Pensioenconsultancy. Beide sponsoren hebben opnieuw voor drie jaar getekend en verlengen zo hun verbintenis met Jong Quick Boys. Jong Quick Boys is recent volledig in het nieuw gestoken met kleding waarop de de namen van Van Kruistum en Assucom duidelijk terugkomen. 

Nieuwe generatie

In beide bedrijven zien we eveneens een nieuwe generatie in opkomst, een gemeenschappelijk aspect dat ze delen met het opkomende talententeam van Quick Boys.

Van Kruistum Vastgoedzorg

Van Kruistum Schilders is al 40 jaar een begrip in de verre regio en staat bekend voor vakmanschap en toewijding. Van Kruistum heeft betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Het professionele schildersbedrijf onderscheidt zich door totaalonderhoud, waarbij alle facetten onder één dak vallen. Een waardevolle troef in een tijd waarin keuzes overweldigend kunnen zijn. Van Kruistum verrast met onorthodoxe kleur- en interieuradviezen, stijlvol en op maat. In een tijd waarin bedrijven als paddenstoelen uit de grond schieten, onderscheidt Van Kruistum zich door de inzet van een betrouwbare ploeg aannemers voor snel en degelijk onderhoud. Onmisbaar voor wie kiest voor kwaliteit en vakmanschap.

Ook bij Van Kruistum Vastgoedzorg dienst zich een nieuwe generatie aan. Kirsten van Kruistum, inmiddels als 15 jaar bij de zaak, loopt warm om het stokje van vader en oprichter Bart van Kruistum over te nemen. De om het contract te vernieuwen bij Jong Quick Boys is dan ook een bewuste. “De jeugd heeft de toekomst”, aldus Kirsten van Kruistum “In Jong Quick Boys zit heel veel talent en toekomst, een nieuwe generatie en daar staan wij als sponsor graag naast”.

Assucom Assurantiën Pensioenconsultancy

Assucom Assurantiën, niet alleen een betrouwbare partner in verzekeringen, maar ook als sponsor is het bedrijf al meer dan 30 jaar verbonden aan Quick Boys. Ook in het verleden steunde het bedrijf vooral de jeugd, de A1 en B1, later Quick Boys 2 en ook de landenteams.

Met jarenlange ervaring biedt Assucom deskundig advies op maat voor zakelijke en particuliere schade- en zorgverzekeringen. De focus ligt op persoonlijk contact en het volgen van marktontwikkelingen. Of je nu particulier bent of een onderneming heeft, Assucom neemt graag de zorg voor uw verzekeringen uit handen. Online toegang tot je verzekeringspakket en snelle, professionele schadeafhandeling maken de service compleet.

Bas van Dijk, die zelf ook ooit op z’n tiende ging voetballen bij Quick Boys, draagt het stokje bij Assucom ook over aan de volgende generatie; dochter Kim van Dijk, zoon Remko van Dijk en neef Wilfred Kuijt. Zo blijft het karakter van dit familiebedrijf gegarandeerd.  

De keuze voor Jong Quick Boys is een bewuste. “Graag sponsoren we de jeugd van Quick Boys, want Quick Boys 1 heeft al veel sponsoren, dus dan doen wij ook graag wat voor de jeugd”, aldus Wilfred Kuijt, die dan wel niet de meest fanatieke blauwwitte is, maar toch graag op Nieuw Zuid komt.