Das Neu Süd Oktoberfest ist wieder da!

Na een afwezigheid van 6 jaar organiseert de supportersvereniging, in samenwerking met Tifosi Quick Boys , weer eens een heus Oktoberfest. Op zaterdag 29 oktober a.s. zal er een biercantus neerstrijken in het clubhuis van ons mooie Neu Süd!

De biercantus wordt een feest der herkenning vol grappen, muziek, humor en drankgelach maar de gezelligheid is natuurlijk waar het allemaal om draait. Het clubhuis zal worden omgetoverd tot een Beiers geheel inclusief de welbekende bierbanken. Iedere aanwezige blijft netjes op de banken van de biertafels zitten en zal pas opstaan wanneer de praeses dit aangeeft (of als je glas leeg is want dat kan echt niet), zingen doe je op zijn commando.

Van dit feest ga je zeker geen spijt krijgen! Laten we er met zijn allen een fantastisch feest van maken tijdens de cantus. Lekker drinken en lallen van Guus Meeuwis tot Ein Prosit en van Unwritten tot aan Take Me To Church, alle klassiekers komen voorbij.

De entree van deze avond is in principe gratis maar om de toestroom van de hoeveelheid bezoekers te reguleren (max. 350) houden we wel een kaartverkoop. De kaarten zullen 5 euro gaan kosten, hiervoor krijg je dan wel een gevulde pul met drinken bij binnenkomst.

De online kaartverkoop start op donderdag 6 oktober om 20:00

Ben je zelf niet in de gelegenheid om online te zijn? Regel dan je maten en/of vriendinnen want een fysieke verkoop is er niet en voor de kaarten geld: op = op. Zorg dus dat je donderdag 20:00 klaar zit om deze fel begeerde kaarten aan te schaffen.

Eins, zwei, drei…… saufen!!!

De kaartverkoop start donderdag 6 oktober, 20:00! Kaarten koop je via de webshop. Leeftijd: 18+ (zorg voor je legitimatie)
Der Willie
Kopf Partygänger

Was?

Wenn?

Wie spät?

Wo?

Dresscode?

Das Oktoberfest

29 oktober 2022

Deur open: 20:00

Nieuw Zuid

Oktoberfest (dus trek die lederhosen en dirndl jurkjes maar uit de kast)