Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee

Leuk teamuitje!

Op vrijdagavond 14 april organiseert de Dirk Kuyt Foundation de allereerste Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee met start en finish bij Quick Boys.

Na twee succesvolle Kampioenendagen in 2017 en 2018 en een mooie Beach Run zijn ze terug op ons terrein met een Run voor sporters met en zonder beperking. Er zijn verschillende afstanden voor jong en oud. Je kunt meedoen aan de 1 km, 5 km, 10 km op verharde en onverharde paden. Er is ook een wandeltocht van 5 km door de duinen.

Met de Run aan Zee haalt de Dirk Kuyt Foundation specifiek geld op voor het project ‘Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor jou’. Veel sporters met een beperking lopen tegen hindernissen aan als ze willen sporten. Met jouw (team)deelname op 14 april kunnen ze in 2023 nog meer sporters met een beperking helpen, want er mag nooit een beperking zijn om te kunnen sporten.

Voor alle leden van Quick Boys is er een speciale kortingscode (DirkKuyt10) aangemaakt die je kunt invoeren tijdens de inschrijving!
Dirk Kuyt Foundation

Ook voor bedrijven

Doe als bedrijven team mee aan de allereerste Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee in Katwijk aan Zee. Met jullie deelname steun je de Dirk Kuyt Foundation, die zich sterk maakt om mensen met een beperking te laten sporten.

Naast dat je automatisch een donatie doet krijg je als bedrijven team ook leuke extra’s zoals: hardloopshirts, medailles en tegoed voor een lekker hapje en drankje! Vier personen kunnen samen één bedrijven team vormen.

Afstanden

Je kunt meedoen aan de 1 km, 5 km, 10 km op verharde en onverharde paden. Er is ook een wandeltocht van 5 km door de duinen. 

Ren mee voor het goede doel

Met de Run aan Zee halen ze specifiek geld op voor het project ‘Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor jou’. Veel sporters met een beperking lopen tegen hindernissen aan als ze willen sporten. Met jouw deelname op 14 april kunnen ze in 2023 nog meer sporters met een beperking helpen, want er mag nooit een beperking zijn om te kunnen sporten.

Kijk voor meer informatie op onze website en doe mee!