Doelman Raymon Kuipers alsnog langer bij K.v.v. Quick Boys

Hoewel hij in eerder stadium heeft aangegeven zijn actieve carrière te beëindigen en bij XerxesDZB een start te maken met zijn trainersloopbaan zal doelman Raymon Kuipers komend seizoen alsnog deel uitmaken van de A-selectie van de blauwwitten.

De 33-jarige Kuipers kwam vorig seizoen over van SHO uit Oud-Beijerland en was daarvoor actief voor DSO, Feyenoord, Noordwijk, FC Dordrecht, ASWH en SHO.  In de uitwedstrijden tegen FC Rijnvogels (2-0) en Spijkenisse (2-0) en in het thuisduel met Sportlust’46 (3-3) maakte de inwoner van Zoetermeer namens de blauwwitten zijn opwachting tussen de palen. Daarnaast vervulde Kuipers een belangrijke rol in de kleedkamer. In de loop van het afgelopen voetbaljaar kondigde hij zijn vertrek aan. Na het afhaken van Cor Varkevisser, zijn beoogde opvolger, is Kuipers alsnog bereid gevonden zijn beslissing te herzien.

,,Toen Gert Aandewiel mij benaderde, hoefde ik niet lang na te denken. Dan kun je geen nee zeggen. Met Quick Boys heb ik een geweldig jaar achter de rug dankzij de staf, spelers en supporters. De Derde Divisie is bovendien een heel mooie uitdaging voor de club. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Ik kijk bovendien uit naar de hernieuwde samenwerking met Patrick de Groot en Martijn de Zwart. Mijn speciale dank gaat ook uit naar XerxesDZB dat zich zeer coulant heeft opgesteld in deze kwestie.”

Ook het Technisch Management wil de Rotterdamse club hiervoor expliciet bedanken en is verheugd met het besluit van Raymon om zijn verblijf op sportpark Nieuw Zuid alsnog te verlengen.

Geef een antwoord