Drie nieuwe spelers voor Quick Boys 1

De club versterkt zich met David Almeida, Chevello Irving de Rijp en Vincent Verbond
Het Technisch Management heeft bekendgemaakt dat met ingang van het seizoen 2012-2013 David Almeida, Chevello Irving de Rijp en Vincent Verbond deel uitmaken van de A-selectie van Quick Boys. Almeida en Verbond zijn verdedigers, De Rijp speelt in de aanval.

David Almeida (27) is bezig aan zijn vijfde seizoen bij topklasser Barendrecht. Met die club vierde de rappe en ervaren rechtsback in het voetbaljaar 2009-2010 het kampioenschap in de Hoofdklasse A. In de topklasse is de verdediger een vaste waarde in het elftal van trainer Jack van den Berg. Onlangs heeft Almeida, die ook een verleden heeft bij XerxesDZB, aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heeft de aanvallend ingestelde Almeida gevonden in Quick Boys.

De 22-jarige De Rijp speelt momenteel voor zondaghoofdklasser FC Chabab. De lange spits is opgeleid door AZ Alkmaar waar hij in 2008 zijn eerste profcontract ondertekende. De Rijp maakte zijn debuut in het betaalde voetbal namens Telstar, de club waaraan hij werd uitgeleend door de Alkmaarders. Via FC Groningen kwam De Rijp uiteindelijk terecht bij FC Chabab. In Amsterdam weet de talentvolle aanvaller regelmatig het net te vinden.  

Verbond (23) begon het seizoen als verdediger van Young Boys. Sinds het faillissement van de Haarlemse club is hij clubloos. De linksbenige verdediger, op meerdere plaatsen inzetbaar, was in het verleden actief voor Zeeburgia en Huizen en liep stage bij de Deense profclub Silkeborg IF.

Het Technisch Management wil de nieuwe aanwinsten van harte welkom heten op sportpark Nieuw Zuid en wenst hen heel veel succes toe in het shirt van Quick Boys. Met het aantrekken van deze nieuwe spelers is weer een belangrijkste stap gezet naar een brede en uitgebalanceerde A-selectie met een goede mix van kwaliteit, talent, ervaring en mentaliteit in alle linies.

Geef een antwoord