Drietal spelers zwaait af aan het einde van het seizoen

Om uiteenlopende redenen zullen Gerard Aafjes, Kenneth Misa-Danso en Jerghinio Sahadewsing volgend seizoen geen deel meer uitmaken van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. Het drietal zal sportpark Nieuw Zuid gaan verlaten om hun heil elders te zoeken.

Van de drie is Aafjes de langst dienende speler. De 31-jarige ex-prof is bezig aan zijn derde seizoen bij de blauwwitten. Het contract van de inwoner van Mijdrecht wordt niet verlengd, waardoor hij op zoek zal moeten gaan naar een andere club.

Misa-Danso (26) was een van de vijf zomeraanwinsten van de blauwwitten. De buitenspeler kwam over van de amateurs van Ajax. Tot nu toe kwam de Amsterdammer tot negen basisoptredens waarin hij één keer scoorde. In verband met zijn werkzaamheden heeft Misa-Danso bij de clubleiding aangegeven komend voetbaljaargang dichter bij huis te willen gaan voetballen.

Het Technisch Management wilde graag langer door met Sahadewsing. De spelmaker, die volgende maand zijn 32e verjaardag hoopt te vieren, ziet echter af van contractverlenging bij de blauwwitten en heeft gekozen voor een overstap naar ASV De Dijk uit Amsterdam. Quick Boys betreurt het aanstaande vertrek van Sahadewsing, maar dient zijn besluit te respecteren.

De club wil langs deze weg Gerard, Kenneth en Jerghinio hartelijk danken voor hun inzet en wenst hen veel succes toe met het vervolg van hun sportieve loopbaan.

Geef een antwoord