Dubbelrol voor Martijn de Zwart

Met ingang van het seizoen 2020-2021 zal Martijn de Zwart toetreden tot de technische staf van het eerste elftal. De 29-jarige doelman gaat een dubbelrol vertolken op Nieuw Zuid door tevens als keeperstrainer aan de slag te gaan bij de blauw-witten.

De geboren Valkenburger volgt Kees Guijt op die na drie seizoenen zijn functie neerlegt omdat hij zijn werkzaamheden bij de club niet langer kan combineren met zijn maatschappelijke carrière. De Zwart heeft langer de ambitie gehad om na zijn actieve loopbaan als keeperstrainer aan de slag te gaan bij Quick Boys. De vervulling van zijn aspiraties krijgt vorm als de ex-prof komend voetbaljaar als speler-coach aan de slag gaat bij de blauw-witten en in die hoedanigheid zijn collega’s Paul van der Helm en Pim van der Plas zal gaan onderwijzen.

De clubleiding wil allereerst Kees Guijt hartelijk danken voor zijn inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van bovengenoemde keepers. Verder wordt Martijn de Zwart heel veel plezier en succes toegewenst in de uitoefening van zijn dubbele functie op Nieuw Zuid.