Saïd Hamulic sluit aan bij Jong Quick Boys

Met Jong Quick Boys zijn de blauw-witten komend seizoen vertegenwoordigd in de door de KNVB geïntroduceerde nieuwe voetbalpiramide voor beloftenteams. De selectie van trainer Derek van der Plas wordt aangevuld met Saïd Hamulic, een negentienjarige aanvaller uit Leiderdorp.



Hamulic begon met voetballen in zijn geboorteplaats bij RCL en speelde verder in de jeugdopleidingen van UVS en Alphense Boys. Door zijn prestaties bij de Alphense club trok de speler met Bosnische roots de aandacht van scouts van verschillende profclubs. Na een sterk seizoen bij Go Ahead Eagles lonkte een buitenlands avontuur voor Hamulic, maar uiteindelijk ging de overstap niet door. Op sportpark Nieuw Zuid wil de Leiderdorper de draad weer oppakken en zichzelf als speler verder ontwikkelen.

Bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff legt uit waarom Hamulic de kans krijgt zich te profileren bij Jong Quick Boys. ,,In principe zijn wij heel selectief met het aantrekken van spelers van buitenaf voor ons beloftenelftal. Wij maken echter graag een uitzondering voor toptalenten als Saïd die op posities uit de voeten kunnen die bij ons momenteel dun bezaaid zijn.”



,,Ik ben een doelgerichte speler met lengte en snelheid die ten koste van alles wil winnen,” introduceert Hamulic zichzelf. ,,Mijn hele leven staat tot nu toe in het teken van voetbal. Ik heb alles opzijgezet om te slagen als speler. Na een kort avontuur in Spanje wil ik weer minuten gaan maken.”

De aanvaller heeft inmiddels een aantal keer meegetraind met Quick Boys O21. ,,De club is overtuigd geraakt van mijn kwaliteiten en wil mij graag hebben. Van de nieuwe selectie ken ik een aantal jongens waarmee ik in het verleden samengespeeld heb, zoals met Max Arnoldus bij UVS in Leiden. Het is leuk om elkaar dan weer bij Quick Boys te treffen. Ik kan dan ook niet wachten tot het nieuwe seizoen begint.”

Langs deze weg wordt Saïd Hamulic van harte welkom geheten bij de club en wenst de Technische Commissie hem veel succes en plezier toe op Nieuw Zuid.