Eerste training Quick Boys 1

De blauwwitten starten de voorbereiding
Op zaterdag 26 juli a.s. start Quick Boys om 10:30 uur de voorbereiding op het seizoen 2014-2015. De eerste training, die altijd goed bezocht wordt door de blauw-witte aanhang, staat dan op het programma. Een week later speelt de formatie van trainer Ted Verdonkschot de eerste oefenwedstrijd. In totaal oefent Quick Boys vijf keer en spelen zij drie bekerduels in aanloop naar de seizoensopener in Sassenheim tegen Ter Leede op zaterdag 6 september. 

Een week na de eerste training speelt Quick Boys op zaterdag 2 augustus om 17:00 uur in Noordwijkerhout tegen zondagtopklasser VVSB. Hierna beleggen de blauwwitten een trainingskamp en nemen zij deel aan het Vallei en Rijn Toernooi in Veenendaal. Op donderdag 7 augustus om 20:45 uur speelt Quick Boys tegen AFC Arnhem op sportpark Panhuis. Op zaterdag 9 augustus om 15:30 uur is op dezelfde locatie gastheer GVVV de opponent.  De Open Dag is gepland op zaterdag 16 augustus. Tijdens de jaarlijkse seizoensopening oefent Quick Boys om 17:00 uur tegen zondagtopklasser HFC EDO. Het oefenprogramma wordt afgesloten op dinsdag 19 augustus om 20:00 uur met een wedstrijd op Nieuw Zuid tegen de zaterdagtak van XerxesDZB. 

Op zaterdag 23 augustus, dinsdag 26 augustus en zaterdag 30 augustus staan bekerwedstrijden tegen FC Boshuizen, GHC en Quick op het programma. De exacte planning volgt op een later moment.

Geef een reactie