Kom voetballen bij de Landenteams en ontvang het starterspakket

Ben je 5 jaar en wil jij bij Quick Boys komen voetballen? Meld je dan aan via het inschrijfformulier!
Ook in het seizoen 2014-2015 wordt de succesvolle, onderlinge Landenteamscompetitie georganiseerd. In deze competitie voetballen kinderen die formeel nog niet tot de categorie F-pupillen behoren, maar toch dolgraag willen kennismaken met de voetbalsport. Het doel van deze competitie is de vijf- en zesjarige spelers en speelsters te laten wennen aan wedstrijdvoetbal. De competities worden zowel in het najaar als voorjaar gespeeld. Nieuw is dat alle spelertjes van de Landenteams, naast het door Meesterbakker Van Maanen gesponsorde tenue, het starterspakket ontvangen ter waarde van liefst € 100 bestaande uit onder andere sokken, scheenbeschermers, een trainingspak en een voetbaltas!! 

De Landenteamscompetitie is een van de meest spraakmakende activiteiten van de club. De partner van deze competitie is de ING. De onbevangenheid en het plezier straalt van de talenten af en bovendien staan iedere zaterdagmorgen heel veel trotste ouders langs de lijn. Alle wedstrijden worden afgewerkt op sportpark Nieuw Zuid, zodat de voetballers en voetbalsters nooit ver hoeven te reizen. De Landenteams hebben ook een officiële sponsor. Meesterbakker van Maanen heeft zich onlangs opnieuw voor de komende vier seizoenen verbonden aan de leuke competitie.

Tijdens de Open Dag van de club werden de Landenteams gepresenteerd aan het publiek op het hoofdveld. Eén voor één werden de spelers en speelsters door de vaders, moeders, opa’s, oma’s, broers, zussen, overige familieleden én de spelers van het eerste elftal onder leiding van trainer Ted Verdonkschot enthousiast onthaald. Een geweldige belevenis voor de talenten van morgen, die staan te popelen om te starten met de Landenteamscompetitie. 

Om de talenten van de voetballers en voetbalsters al op jonge leeftijd te kunnen ontwikkelen, wordt er naast de wedstrijden ook getraind. De trainingen vinden plaats op woensdagmiddag. Het plezier staat voorop tijdens de oefensessies. Het gaat tenslotte om de spelvreugde en de beleving van de sport. De twee groepen trainen ieder op een half veld waarbij gebruik gemaakt wordt van het circuitmodel. Dat wil zeggen dat zij na het uitrazen en de warming-up om toerbeurt een aantal oefeningen doen. De trainingen worden afgerond met het bekende partijtje, het leukste onderdeel.

De coördinatie van de Landenteams is in handen van Rik van de Linde en de trainers zijn Jacqueliene van Rijn en Hans Plug, waarbij de hulp van vaders en moeders altijd van harte welkom zijn. De Landenteamscompetitie is immers niet alleen een kweekvijver voor voetballend talent. Ook begeleiders, trainers en overige vrijwilligers hebben hier vaak hun eerste stappen gemaakt binnen de vereniging.

Namens de coördinatoren, de trainers en de begeleiders van de Landenteamscompetitie hopen wij de aanstormende talenten binnenkort te mogen begroeten op sportpark Nieuw Zuid in hun fonkelnieuwe starterspakket. In de bijlage treft u het inschrijfformulier voor nieuwe leden aan. Hebt u nog vragen over de Landenteams of het voetballen bij Quick Boys, dan kunt een e-mail sturen naar administratie@quickboys.nl .

Geef een antwoord