Familiedagen in aantocht

Het voetbalseizoen kruipt langzaamaan naar het einde. Hier en daar worden de prijzen al verdeeld, anderen likken hun wonden, huilen uit en moeten weer opnieuw beginnen. Dit hoort allemaal bij een voetbalseizoen, maar wat er zeker ook bij hoort zijn de Familiedagen. Een evenement waar menigeen reikhalzend naar uitkijkt.

Sinds jaar en dag worden de Familiedagen, een festijn voor jong en oud, georganiseerd op ons sportpark. In de beginjaren kwamen de Familiedagen eens per twee jaar voorbij, maar inmiddels is het een jaarlijks evenement geworden. Organisatoren van het eerste uur nemen, om verschillende redenen, afscheid en een jongere generatie staat klaar om het stokje over te nemen. Als club willen we de afzwaaiende organisatoren/vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun tomeloze inzet. Met name Jan Willem Kuijt, Gerard Zuijderduijn, Cor Zuyderduyn en Nico van Duijvenvoorde verdienen een woord van dank en hebben iets moois neergezet waar de huidige generatie op kan voortbouwen. Ondanks dat ze het organiseren aan anderen hebben over gedragen, hopen we uiteraard dat we nog een beroep op hen mogen doen wanneer dit nodig blijkt te zijn.

De nieuwe organisatie is het afgelopen jaar al druk bezig geweest met de voorbereidingen en zijn de puntjes op de “i” aan het zetten. We roepen iedereen dan ook op om 28 mei t/m 1 juni te blokkeren in jullie agenda voor weer een week met sportieve, culinaire en muzikale hoogtepunten. Vier de Familiedagen massaal met ons mee en draag bij aan het succes. Uiteraard is hulp ook welkom. Wil je iets bijdragen? stuur dan even een mail naar vrijwilligerszaken@quickboys.nl

We kijken uit naar 5 dagen gevuld met voetbal, darts, culinaire verrassingen, muziek en heel veel plezier. Blokker dus deze datums in je agenda en houd de komende periode de website en de socials in de gaten voor meer informatie omtrent het programma, inschrijving en kaartverkoop. Wat we zeker weten is dat we hier heel lang van na zullen genieten, misschien wel “vier zomers lang”!

Wat?

Datum?

Familiedagen 2024

 28 mei t/m 1 juni