ACA Voetbalacademie 2-Daagse op Nieuw Zuid

Na het enorm succesvolle debuut van onze eerste ACA Voetbalacademie 2-Daagse, zijn we verheugd om terug te zijn met een geheel vernieuwde en verbeterde editie: ACA Voetbalacademie 2-Daagse 2.0!

Op 2 en 3 mei (van 9:00 tot 14:00 uur) nodigen we alle jonge voetbaltalenten uit voor twee dagen vol ontwikkeling en opwinding op ons geliefde sportpark Nieuw Zuid van K.V.V. Quick Boys. Dit evenement wordt geleid door eerste elftalspeler Sem van Duijn en Matthijs van der Plas uit het tweede elftal. Samen zullen zij hun expertise delen en de kinderen begeleiden volgens de opkomende ACA-methode.

Wat staat je te wachten? Twee dagen gevuld met uitdagende oefeningen gericht op het verbeteren van balcontrole, behendigheid en techniek. Maar dat is nog niet alles! Naast de serieuze trainingen staat er ook een flinke dosis plezier op het programma. Denk aan spannende wedstrijden en verrassende activiteiten, inclusief het legendarische ACA-toernooi! Ook zal Elise Tol afreizen vanuit Alkmaar om mooie foto’s te komen maken van dit evenement.

De inschrijvingen zijn nu geopend en al voor de helft vol! We hebben ruimte voor 100 enthousiaste spelers en speelsters, dus wees er snel bij! Deelname aan deze unieke 2-daagse kost €100,-, inclusief een exclusief ACA-shirt en een smakelijke lunch.

Mis deze kans niet om je voetbaltalent naar een hoger niveau te tillen en nieuwe vrienden te maken op het veld! Meld je vandaag nog aan via deze link.