Fernando Lewis verlengt zijn contract met twee jaar

Er wordt ook in aanloop naar de feestdagen niet stilgezeten door de Technische Commissie. Fernando Lewis is de volgende speler die zijn aflopende contract met twee seizoenen heeft verlengd. Hierdoor zal de multifunctionele aanvaller in ieder geval tot en met het seizoen 2022-2023 actief zijn bij de blauw-witten.

Na zijn succesvolle revalidatie van een zware knieblessure streek de 27-jarige Lewis afgelopen zomer neer op sportpark Nieuw Zuid. De oud-prof van onder andere AZ Alkmaar, Go Ahead Eagles en Willem II wist onder trainer Edwin Grünholz meteen een basisplaats te veroveren. Met twee doelpunten en één assist had de geboren Haarlemmer een belangrijk aandeel in de goede competitiestart van Quick Boys. De clubleiding is zeer tevreden over zijn prestaties, maar ook Lewis zelf heeft het uitstekend naar zijn zin op Nieuw Zuid en is dankbaar met de kans die de blauw-witten hem geboden hebben.

Langs deze weg wordt Fernando Lewis van harte gefeliciteerd met zijn contractverlenging en wenst de Technische Commissie hem veel plezier en succes toe met het vervolg van zijn loopbaan in Katwijk aan Zee.

Foto: Pro Shots