Kerstactie Quick Boys groot succes

Maar liefst 1600 kerstgeschenken, vele honderden mooie reacties en duizenden kijkers voor de Kerstspecial: de kerstactie voor onze volwassen leden was een grandioos succes!

In februari van dit jaar vierde K.v.v. Quick Boys op grootse wijze het honderdjarig jubileum. Door de coronacrisis konden veel andere activiteiten dit jaar geen doorgang vinden, zoals onze jubileum-kerstborrel. Maar, Quick Boys is niet zomaar een club. Een geweldig team vrijwilligers zorgde ervoor dat al onze volwassen leden afgelopen week een mooi kerstgeschenk ontvingen. Zaterdagavond werd er via een gave video van Quick Boys TV digitaal geproost.

We bedanken in het bijzonder de volgende sponsoren voor het mogelijk maken van deze actie: Roots Fish Smokery, Heineken, Haasnoot Food Family, Ouwehand Visverwerking en Groothandel Verdoes.

Daarnaast dank aan Bart van Kruistum, Huug van Beelen, Jan Willem Kuijt, Dick van Rijn, Lennart van der Plas, Niels van der Plas, Leen van den Oever, Bas Verdoes, bestuur, Jubileumcommissie, Multimediacommissie, spelers- en staf van de A-selectie en alle vrijwillige bezorgers. Zonder jullie was dit alles niet mogelijk geweest!

De half uur durende Quick Boys Kerstspecial is hieronder terug te kijken.