Woensdag 23 december: Quick Boys Live!

Op woensdag 23 december om 20.00 uur organiseren Quick Boys TV, de SV Quick Boys en Tifosi QB de grote Quick Boys Live Kerstloterij! Deze keer niet op sportpark Nieuw Zuid, maar live te volgen vanachter je laptop, mobiel of smart-tv. De verkoop voor de loterij vond al eerder plaats.

Zoals jullie gewend zijn bij deze loterij, wordt er weer groots uitgepakt met fantastische prijzen. Zo zijn er gesigneerde Quick Boys collectors items en veel mooie cheques van onze trouwe sponsoren, die zelfs in deze voor sommigen moeilijke tijd bereid waren mee te werken aan de loterij. De hoofdprijs is een compleet verzorgd Walking Dinner voor zes personen bij Grillbar Ruig, Het Wapen van Kattuk en Brasserie Havenkwartier.

Om de loterij heen is er op ook een heuse talkshow. Te gast zijn onder meer oud-speler Hendrik van Beelen, technisch manager Gert Pluimgraaff en Vrouwen 2-trainer Louise Sloos. 

De uitzending is te volgen via Eyecons, zie https://eyecons.com/videos/livestreams. Let op: om te kunnen kijken, is het noodzakelijk om een account aan te maken, voor wie deze nog niet eerder heeft aangemaakt: via Eyecons werden ook de wedstrijden van Quick Boys 1 uitgezonden waar geen publiek bij mocht zijn.

Hoe werkt de kerstloterij

  1. De loterij word gedraaid aan het welbekende rad van avontuur.
  2. Er worden 12 rondes gedraaid waarin in totaal meer dan 175 prijzen worden verloot.
  3. De 12 rondes worden verdeeld in 3 blokken
    • Blok 1.  5 rondes
    • Blok 2.  5 rondes
    • Blok 3.  De super ronde 2 rondes

In blok 1 van de loterij worden 13 prijzen per ronde verloot, in blok 2 van de loterij maar liefst 16 prijzen per ronde en in de 2 finaleronden minimaal 15 prijzen per ronde oplopend tot de  fantastische hoofdprijs; een compleet verzorgde walking dinner  voor 6 pers bij Grillbar Ruig, Het wapen van Katwijk en Brasserie Havenkwartier.