Foto’s Scheveningen – Quick Boys

Dag na het geweldige bekeravontuur werd de volgende knappe prestatie aan het rijtje toegevoegd. Scheveningen werd met 5-0 verslagen, terwijl er dinsdag 120 minuten lang vol gas was gegeven. Dat is een knappe prestatie. Ook de vele meegereisde en duidelijk aanwezige supporters waren fijn om te zien en te horen. Twee “AWAYDAYS” zijn ten slotte toch een aanslag op je lever…

Ed en Danielle Baars waren aanwezig op Sportpark Houtrust voor de foto’s. Maar wie de laatste maanden een beetje goed heeft opgelet, kon ook vandaag weer een andere fotograaf herkennen. Kees van Duijn, vader van Hans, onze oude huisfotograaf. Normaal zeggen ze “zo vader, zo zoon”, maar in dit geval is het andersom. Ook de foto’s van Kees mogen we gebruiken, dus Kees, Ed en Danielle, hartelijk dank en ga zo door. Er zitten mooie shots tussen, dus bekijk hieronder nog even de foto’s terug.

De wedstrijd door de lens van Kees van Duijn

De wedstrijd door de lens van Ed Baars 

De wedstrijd door het oog van Daniëlle

Kijk en verwonder. 

Neem ook eens een kijkje op de website van Ed of die van Daniëlle Hopelijk zien we hem vaker terug bij wedstrijden van ons vlaggenschip en kunnen we nog vaker genieten van zijn schitterende beelden.