Foute Kerstparty op Nieuw Zuid

Na een geslaagd Oktoberfest, waarvan het bier nog van het plafond druipt, en een geweldige bekeravond tegen NAC Breda willen we het volgende feestje alweer aankondigen. Op vrijdag 8 december organiseren we een Foute Kerstparty voor de 30+’ers binnen onze vereniging. 

Na een geslaagd Midwinterfest eerder dit jaar kunnen we de aanloop naar de kerstdagen natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan we op vrijdag 8 december het clubhuis omtoveren tot een feestelijk kerstomgeving. De deuren van het clubhuis zullen om 20:00 uur geopend worden en daarbij zal een ieder feestelijk onthaald worden met een hapje en een drankje.

Muzikaal zal de avond gevuld worden door twee grootheden. DJ Timmie zal vanuit zijn “Tim Tower” de zaal lekker opzwepen met “foute kerstmuziek”. Uiteraard kan op een feestje op Nieuw Zuid John Medley ook niet ontbreken. John zal op zijn eigen manier iedereen vermaken en bij John weet je het nooit…..op een podium, op de bar of gewoon door de zaal…Laat je maar verrassen. Het wordt in ieder geval een doldwaze kerstavond!

Gepaste kleding is natuurlijk wel leuk op zo’n avond en aangezien het een “Foute kerstparty” is zou een foute kersttrui of kerstjurk niet misstaan. Voel je je geroepen om je te verkleden als een kerst-elf, wil je je rendier gewei op (wat je normaal alleen thuis in het donker doet) of wil je verkleed komen als de kerstman of als een rendier…Niets is te gek en this is your night!
Heb je nu nog geen foute kersttrui? Vraag dan je moeder of je oma om een mooie nieuwe ‘frok’ voor je te breien en maak de blits op deze avond!

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op 15 november en de kaarten zullen €10,- per stuk gaan kosten. Bij de verkoop van de kaarten zal er gevraagd worden naar legitimatie en kaarten worden alleen verkocht aan wie kan aantonen dat hij/zij 30+ is (het showen van je rimpels en/of je uitgezakte lichaam wordt niet geaccepteerd als 30+-bewijs).

Houd de komende periode de website en de socials in de gaten voor meer informatie over dit event en de kaartverkoop en blok alvast vrijdagavond 8 december voor dit geweldige Foute kerstparty!

Wat?

Datum?

Tijd?

Kleding?


Kaartverkoop?

Foute kerstparty (30+)

vrijdag 8 december 2023

Deuren open: 20:00 uur

Alles wat je bij kerst kan bedenken, van chique tot foute kersttrui

15 november, kaarten €10,- p.p.