Sfeerbeelden Quick Boys – NAC

“Een bekeroverwinning op NAC Breda! Wie had dat vooraf kunnen verzinnen? QB Tifosi en de Supportersvereniging hadden werkelijk alles uit de kast getrokken om onze helden een Eredivisiewaardig onthaal te bieden. Hierdoor schoten, en schieten nog steeds, de superlatieven tekort, zoals Kees Kwakman en Kees Luijckx op ESPN al zeiden: ‘Je staat zo wel gelijk met 1-0 achter’ en ‘Dit voelt wel alsof je met knikkende knieën de hel betreedt’.”

“Er kan natuurlijk vooraf van alles verzonnen en uitgedacht worden, maar dan nog moet het wel allemaal samenkomen. En dat deed het door de support van iedereen, maar bovenal door de geweldige inzet van onze blauw-witte helden. Ze speelden met veel inzet en bravoure hun eigen spel (zoals wij en de trainer het graag zien), waardoor de puzzelstukjes perfect in elkaar vielen.

Om op een kolkend sportpark Nieuw Zuid zo glorieus en meer dan fit de overwinning over de spreekwoordelijke streep te trekken, geeft een ieder wel een enorme kick.

Zoals een ieder van jullie wel zal begrijpen, heeft deze sfeeractie en die tegen v.v. Katwijk al veel geld gekost, heel veel geld! Doordat we nu een ronde verder zijn, en onze trainer ons heeft uitgedaagd om de lat nog hoger te leggen, hebben jullie financiële steun nodig om dit ook voor elkaar te krijgen. Daarom willen we jullie vragen om, net als tegen NAC, ons te overdonderen met jullie bijdrage.”

Dit kan door op onderstaande link te klikken.

Als bedrijf doneren? Geen probleem wij kunnen u een factuur sturen. Neem hiervoor contact op met:

Ron van dijk: 0646253922
Peter guyt: 0621839680