Geef 6 april met je hart

Van 7 tot en met 13 april staat de collecteweek van de Hartstichting op de agenda. In deze week zullen collectanten door het land trekken om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Hartstichting. Op 6 april zal supporter en vrijwilliger Mark Scheepmaker samen met enkele anderen, voor de thuiswedstrijd tegen Jong Almere City, een collecte houden op Nieuw Zuid.

Een introductie van Mark is niet meer nodig. Iedereen kent hem en zijn verhaal inmiddels wel. Sinds jaar en dag zet Mark zich dan ook in op allerlei vlakken voor de Hartstichting. Dit geeft wel aan wat een groot hart hij heeft.

Zaterdag 6 april, rondom de thuiswedstrijd van ons eerste elftal, zal Mark dan ook met een aantal andere vrijwilligers weer collecteren voor de Hartstichting. Zorg dus dat jullie voldoende cashgeld meenemen om gul te geven, cash is het makkelijkste en zorgt voor een snelle doorloop van de supporters. Maar er zal ook een QR-code aanwezig zijn om digitaal te doneren.

Met het geld van de collecte kunnen we:

  • Nederland hartgezonder maken;
  • inzetten op preventie;
  • blijven investeren in wetenschappelijk onderzoek.

Gaat jouw hart ook sneller kloppen voor de Hartstichting? Doneer dan nu via deze link, de onderstaande QR code of geef aanstaande zaterdag gul!

Geven doe je met je hart!