Geslaagd “Blauwen Bock” koppelklaverjas toernooi

Schoppen troef!! Schoppen op een voetbalveld is normaal gesproken “not done”, maar in dit geval ging het om het “Blauwen Bock koppelklaverjas toernooi”

Maandag 20 juni waren er 40 koppels afgekomen op dit evenement. Met een biertje en een frisje, lekker een potje klaverjassen met je maten en strijden om de eer en de wisselbokaal.
Er werd fanatiek gespeeld, af en toe had je het idee dat er wat “geseind” werd tussen de koppels. Maar buiten dat er af een toe eens een keer “nat” werd gegaan was het vooral veel lachen en gezelligheid.

Er stonden weer voldoende vrijwilligers klaar om de koppels te voorzien van een hapje en een drankje, top dat jullie allemaal weer klaar stonden voor de club!

Aan het eind van de avond werd de uitslag bekend gemaakt. Het koppel Kees Plug & Gijs Guijt werden uitgeroepen tot winnaars van het toernooi met 5671 punten, op de voet gevolgd door Alex & Jan Remmelzwaal (5665).  Het “Blauwen Bock” koppel Eric Houtenbos & Arie van Klaveren (5623) werden verdienstelijk derde.

De winnaars Gijs Guijt en Kees Plug

De volledige uitslag is middels deze link terug te lezen. Hieronder een sfeerimpressie van de avond.