Ladies Night: Hysterisch Succes!

Men neme een feesttent ter grootte van een half voetbalveld, zet daar 400 vrouwen aan een tafel, speel een potje bingo en laat er wat “champagne- en candy boys” rondlopen en wat krijg je dan…..… een Hysterische avond.

Of het door de wijn kwam die rijkelijk vloeide, de prijzen van de bingo die spectaculair groots waren, de presentator Marvin Verwijk die de vrouwen geweldig entertainde of de “candy boys” die de prijzen uit deelden, we kunnen er de vinger nog steeds niet achter krijgen, maar dat het een hysterische avond werd dat staat als een paal boven water.

Bij binnenkomst werden de vrouwen ontvangen door 2 “champagne- en candy boys” die vanaf een champagne toren de vrouwen voorzagen van een mooi glas roze champagne. Eenmaal aan tafel zweepte gastheer Marvin de zaal op en startte met de bingo. Er waren mooie prijzen te verdienen dus er werd fanatiek meegedaan, zo fanatiek zelfs dat het leidde tot een valse bingo en dat betekend natuurlijk een liedje zingen. De DJ zetten al een plaatje in maar de dame in kwestie had uiteraard andere gedachten: Waaaaaarrrrrrrr het groene veld ons wacht schalde vervolgens uit de speakers en binnen no time deed de hele zaal uiteraard mee. Wellicht kunnen de vrouwen in het nieuwe seizoen wel aansluiting zoeken bij de QB Tifosie, dat ze flink wat geluid kunnen produceren hebben ze wel bewezen.

Halverwege de avond werden de dames getrakteerd op een optreden van Robert van Hemert, die het podium links liet liggen maar gewoon lekker door de zaal ging en aan tafel bij de vrouwen kwam zingen. Ondertussen liepen de candy boys door de zaal met een blauw-wit fotoframe en mocht iedereen met de boys op de foto waar ook gretig gebruik van werd gemaakt.

Daarna werden er weer wat rondjes bingo gespeeld, er werden wat hapjes geserveerd en de flessen wijn waren niet aan te slepen. Richting het einde van de avond gingen de voetjes van de vloer en verzorgde Danilo Kuiters nog een spetterend optreden. Ook de candy boys kwamen nog een keer rond met wat hapjes, deze keer met ontbloot boven lijf wat hysterische taferelen op leverde.

Eindconclusie van de organisatie: een zeer geslaagde avond voor de dames die doorgaans hun man van het voetbalveld af moeten sleuren maar vanavond was dat even andersom.