Woensdag – Kidsdag

Woensdag is Kidsdag in de feesttent. De allerjongste jeugd tot 10 jaar werd een ouderwetse Telekids Discoshow voorgeschoteld en de tieners hadden ‘s avonds hun eigen tienerdisco.

Extra leuk was het omdat iedereen ook zijn broertje(s) en of zusje(s) mee mocht nemen naar deze middag. Het werd een middag vol plezier voor zowel jong als oud, het leek even lastig op gang te komen maar na flink wat limonade barstte het feestgedruis los. Van “kinderen voor kinderen” tot de Snollebollekes, alles kwam voorbij en het viel goed in de smaak. De ballen vlogen door de tent, en er werd gezongen en gedanst op het grote podium. Het was een geslaagde middag.. zelfs het barpersoneel danste volop mee!

Voor de oudere jeugd werd er na de kindermiddag een tienerdisco gehouden (lekker zonder hun ouders). Met een grote opkomst en uiteraard volledig alcohol vrij konden ze lekker dansen met elkaar, en degene die zich te stoer vonden om te dansen stonden lekker te chillen en een beetje van de muziek te genieten (of te klagen als het weer een rot nummer was).  
De tieners waren tot in Noordwijk te horen met hun gezang en gegil en hoewel ze, toen in 1993 de macarena een hit was, nog niet eens geboren waren wisten ze perfect welke dansmoves er bij het nummer hoorde.

Uiteraard ging de tent ook nu weer van links naar rechts onder de tonen van de Snollebollekes. Voor de juffen en meesters zal de schooldag na deze middag/avond een heerlijke rustige dag zijn geworden want het is onmogelijk dat er nog energie over was gebleven na zo’n middag/avond feesten.

Foto’s Telekids Discoshow

Foto’s Tiener Disco